Iul
27
2013

Imprimanta de buzunar

LGPocketPhoto

      N-am mai scris de ceva vreme pe aici, dar nu pot să nu scriu despre această minunată idee și această minunată jucării. Despre ce idee și gadget vorbesc? Citiți în continuare.

      După o introducere așa de siropoasă cum n-am mai scris până acum, ar fi bine să vin cu ceva bun. Ideea mi-a venit acum câteva zile, când aveam nevoie ca un document să fie printat de pe telefon, dar nu aveam nici o imprimantă la dispoziție. “Ce bună ar fi o imprimantă portabilă în astfel de situații”, m-am gândit atunci. A doua zi cred, într-unul din mail-urile primite, am citit despre exact o astfel de imprimantă. Acum urmează partea cu gadgetul :)

      Pocket Photo îi zice și face exact ceea ce spune: printează poze și încape în buzunar. Poate nu în cel de la pantaloni, dar în cel de la geacă sigur. Și încă ceva: se trage din familie mare, Life’s Good, cunoscut între prieteni ca și LG. Faptul că puteți printa fotografii și numai oriunde ați fi ar trebui să fie de ajuns de convingător că această jucărie este un must-have. Dar dacă încă nu sunteți convinși, puteți citi mai multe detalii despre LG Pocket Photo aici.

      E adevărat că prețul e mai mare decât cel al unei imprimante multifuncțională, dar cred (nu sunt sigur) că este un produs unic în România. Plus că singura grijă este să ai destulă hârtie la îndemână.

Despre Cristi Mîrț

Student, pasionat de multe lucruri, printre care tehnologie și muzică :)

5 Comentarii+ Add Comment

 • „Ce bună ar fi o imprimantă portabilă în astfel de situații”
  as in
  „Ce bună ar fi o imprimantă de buzunar în situația asta peste care am să dau doar de maxim 5 ori pe an.”

  Ce-i drept e o chestiuță frumoasă chestiuța asta mică de la LG dar din punctul meu de vedere nu e cu nimic mai sus de ceva de genul „Uitați ce putem noi să facem și voi nu. Ha ha, compania voastră e de rahat, noi rupem tot ce prindem!”. E un gimmick, nimic mai mult din punctul meu de vedere. Un gimmick drăguț, dar doar un gimmick. Mă îndoiesc că peste 4 ani am să-i văd pe oameni cu imprimantele după ei. I might be wrong though.

 • Frumos articol si bafta in concursul Blogal Initiative

 • O imprimanta multifunctionala are avantajele ei, dar nu e mobila si apar costuri suplimentare (pe langa hartie), mai exact schimbarea cartusului. Auzisem ca anumite companii care le produc te momesc cu pretul mic si castiga mai mult din vanzarea de consumabile. Pentru o firma, fara indoiala ca este mai eficient sa aiba o multifunctionala, dar ca gadget personal mi se pare o idee buna sa ai una micuta.

  • Din câte știu, la această imprimantă nu trebuie schimbat cartusul. Printează folosind energia termică (căldura), hârtia e cea care trebuie achiziționată de la productăor, fiind un tip de hârtie specială :)

 • ce sa faci cu asa ceva?!

Lasă un comentariu

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg

Vrei să te anunț prin email când apar alte comentarii? Te poți abona și fără să lași un comentariu.

Facebook Recommendations Bar plugin for WordPress powered by TutsKid.com.

%d bloggers like this: