5 responses

 1. Cosmin Ștefănică
  28 iulie 2013

  „Ce bună ar fi o imprimantă portabilă în astfel de situații”
  as in
  „Ce bună ar fi o imprimantă de buzunar în situația asta peste care am să dau doar de maxim 5 ori pe an.”

  Ce-i drept e o chestiuță frumoasă chestiuța asta mică de la LG dar din punctul meu de vedere nu e cu nimic mai sus de ceva de genul „Uitați ce putem noi să facem și voi nu. Ha ha, compania voastră e de rahat, noi rupem tot ce prindem!”. E un gimmick, nimic mai mult din punctul meu de vedere. Un gimmick drăguț, dar doar un gimmick. Mă îndoiesc că peste 4 ani am să-i văd pe oameni cu imprimantele după ei. I might be wrong though.

 2. Mihai N.
  30 iulie 2013

  Frumos articol si bafta in concursul Blogal Initiative

 3. vecinadeblog
  30 iulie 2013

  O imprimanta multifunctionala are avantajele ei, dar nu e mobila si apar costuri suplimentare (pe langa hartie), mai exact schimbarea cartusului. Auzisem ca anumite companii care le produc te momesc cu pretul mic si castiga mai mult din vanzarea de consumabile. Pentru o firma, fara indoiala ca este mai eficient sa aiba o multifunctionala, dar ca gadget personal mi se pare o idee buna sa ai una micuta.

  • Cristi Mirt
   30 iulie 2013

   Din câte știu, la această imprimantă nu trebuie schimbat cartusul. Printează folosind energia termică (căldura), hârtia e cea care trebuie achiziționată de la productăor, fiind un tip de hârtie specială :)

 4. Yamasha
  31 iulie 2013

  ce sa faci cu asa ceva?!

Leave a Reply

 

 

 

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg

Vrei să te anunț prin email când apar alte comentarii? Te poți abona și fără să lași un comentariu.

Back to top
mobile desktop